Foto: HENK HOMMES

Hercules biedt Scylla goed weerwerk

TERBORG – De mannen van Hercules gingen afgelopen zaterdag in de tafeltenniseredivisie met 0-6 de bietenbrug op tegen angstgegner Scylla uit Leiden. Maar anders dan de harde cijfers doen vermoeden boden de Terborgenaren flink tegenstand.

Jelle Bosman was zaterdag het dichtstbij een tegentreffer tegen Scylla in de tafeltennishal aan de Bosboomstraat. Hij leidde in de beslissende vijfde game van een schitterende partij met 10-8 en 11-10 tegen Kazeem Nasiru maar moest uiteindelijk toch zijn Nigeriaanse tegenstander feliciteren.
Ook Jurgen Pastoors en Gerko Wiemer moesten tweemaal hun tegenstander feliciteren. Aan Leidse kan bleven naast Nasiru eveneens Merijn de Bruin en Kim Vermaas ongeslagen.
Komende zondag speelt Hercules uit in Zoetermeer tegen het sterke deBoer Taverzo. Vervolgens speelt de Terborgse formatie ook nog op 23 februari uit tegen Salamanders uit Wateringen. Dat maakt dat de eerstvolgende thuiswedstrijd, mede als gevolg de nodige vrije weekenden tussendoor, pas weer op 9 maart op het programma staat. Dan ontvangt Hercules om 17.00 uur Smash'70 uit Hattem.

Meer berichten