Voor het derde jaar op rijd is Azora 'Beste werkgever'. Foto: PR
Voor het derde jaar op rijd is Azora 'Beste werkgever'. Foto: PR

Azora voor derde keer op rij uitgeroepen tot Beste Werkgever van Gelderland

TERBORG - Azora mag opnieuw roepen dat ze beste Gelderse werkgever is. Voor het derde jaar op rij. Dus in 2016, 2017-2018 en 2018-2019. Dit op basis van de resultaten van het medewerkertevredenheidsonderzoek, het zogenoemde 'Beste Werkgeversonderzoek' dat in november 2018 door Effectory is gehouden.

Medewerkers gaven Azora een werkgeversscore van 8,08, daarmee heeft Azora ook dit jaar wéér de hoogste werkgeversscore van Gelderland behaald. Het gemiddelde cijfer van de branche VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) is een 7,12. Hierdoor heeft Azora het '3 sterren keurmerk' (drie sterren is de maximale score) toegekend gekregen door Effectory (meer dan 0,5 hoger dan de gemiddelde score van de branche). De werkgeversscore is gebaseerd op onderzoek op de volgende zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. De onderdelen waarop medewerkers Azora het hoogste scoren in vergelijking met de branche zijn 'Trots op Azora' en 'Azora als werkgever'.

Meer informatie en een lijst van organisaties die nog meer het keurmerk bemachtigd hebben is te vinden op de website van beste-werkgevers.nl.

Meer berichten