De Bontebrugschool tijden de avondvierdaagse. Foto: PR
De Bontebrugschool tijden de avondvierdaagse. Foto: PR

Laatste inschrijfmogelijkheid Ulftse Avondvierdaagse

Sport

ULFT - Wie als individuele deelnemer mee wil doen aan de 54e Ulftse Avondvierdaagse kan zich inschrijven. De inschrijftermijn voor individuelen sluit op zaterdag 25 mei 24.00 uur. De inschrijftermijn voor groepen is inmiddels gesloten.

Het aantal wandelaars voor 2024 begint aardig richting het aantal van 2023 te gaan., maar er zijn nog plekken beschikbaar. Voor individuele wandelaars die nog mee willen lopen is het nog mogelijk om zich in te schrijven.
Inschrijven kan via de website www.ulftseavondvierdaagse.nl en de inschrijfkosten zijn 7 euro per persoon.

De vierdaagse (avond)wandeltocht is te lopen op 5,6,7 en 8 juni. Wandelafstanden zijn 5, 10 of 15 kilometer.

De routes voeren door een mooi en afwisselend landschap met veel natuur, in en langs veel plaatsen in de gemeente Oude IJsselstreek. Met muziek en veel sfeer onderweg worden het gezellige wandeldagen. 

Op de vrijdagavond wordt bij de intocht een festivalsfeer gecreëerd door het DRU Industriepark en de Ulftse Avondvierdaagse, met een liveband, en enkele kraampjes. Het terrein wordt aangekleed met leuke zitjes. Buurtsportcoaches Oude IJsselstreek zorgt voor een leuke activiteit voor kinderen. 

Zaterdagmiddag 8 juni vanaf 16.00 uur volgt dan een grootse intocht van de wandelaars, vergezeld door diverse muziekkorpsen, door Ulft en is er aansluitend een DJ bij de finish. Rond 16.45 uur vindt de prijsuitreiking plaats op het grasveld naast de SSP-Hal. 

Start en finish zijn dagelijks vanaf het grasveld naast de SSP-Hal op het DRU Industriepark, Hutteweg 24 te Ulft. Het startbureau is te vinden in de SSP-Hal. Voor de minder mobiele mensen wordt een tribune bij de finish geplaatst. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant