Op de banen van LTC De IJsselweide: Dennis Tenten, Sonja Arentsen, Henk Klein Hesselink, Jos Brom en Tim Tenten. Foto: PR
Op de banen van LTC De IJsselweide: Dennis Tenten, Sonja Arentsen, Henk Klein Hesselink, Jos Brom en Tim Tenten. Foto: PR (Foto: )

Hernieuwde samenwerking LTC De IJsselweide en Kei-Fit

GENDRINGEN - Eindelijk is de kou uit de lucht tussen de Ulft-Gendringse tennisvereniging LTC De IJsselweide en sportcentrum Kei-Fit aan de Waalstraat. Na 15 jaar komt er opnieuw een samenwerking tussen LTC De IJsselweide en Kei-Fit Gendringen met als grootste streven het tennis in Gendringen en omstreken te voorzien van nieuwe en frisse impulsen.

Vanaf 1 april versterkt Sonja Arentsen het Kei-Fit-tennislerarenteam. Kei-Fit gaat vanaf het nieuwe zomerseizoen zorg dragen voor alle tennislessen, zowel indoor als outdoor, bij Kei-Fit Gendringen en LTC De IJsselweide.

Na vijftien jaar wordt de samenwerking tussen LTC De IJsselweide en Kei-Fit Gendringen nieuw leven ingeblazen. Het tennis in Gendringen en omstreken moet zo worden voorzien van nieuwe en frisse impulsen, waarbij het uitgangspunt is het waarborgen van de continuïteit van kwaliteit; tennislessen moeten de leerlingen telkens opnieuw prikkelen en lessen gaan altijd door.

Pluspunten
De pluspunten liggen voor het oprapen door de samenwerking: indoor- en outdoor-tennis worden weer bij elkaar gebracht; de krachten worden gebundeld en de kennis gedeeld; er ontstaat een breder lerarenteam met aanvullende specialisaties, waardoor de kwaliteit van de tennisopleiding omhoog zal gaan.

Het team bestaat op dit moment uit Tim Tenten, Janine Langela, Rob Riesmeijer, Marlie Nuchelmans, Walter Tenten en de in april begonnen Sonja Arentsen. Zij kwam in dienst bij Totaal in Tennis. Samen zullen zij de lessen verzorgen binnen Kei-Fit, LTC De IJsselweide, tv Park Grintebos en LTC De Kei. "Wij hebben er super veel zin in", laat Tim Tenten weten.

Meer berichten