GOV in Valkenburg.
GOV in Valkenburg. PR

Zomerconcert Gendringse Orkest Vereniging

Muziek

GENDRINGEN - Op donderdag 23 juni geeft GOV een gezamenlijk concert bij de Sint Maarten kerk in Gendringen. Dit zal in de openlucht plaats vinden, aan de kant van de Grotestraat.

Om 19.00 uur zullen de leerlingen van de cursus “Muziek voor iedereen” beginnen. Zij laten horen wat zij de afgelopen maanden hebben geleerd. De cursus “Muziek voor iedereen” is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met een muziekinstrument. De jongens en meisjes die gaan spelen, hebben allemaal al een aantal rondes van steeds vijf lessen gevolgd en kunnen volgend jaar starten met les bij de muziekschool.
Daarna komt de jeugd van het jeugdorkest. Zij hebben al wat meer ervaring en kunnen al goed samenspelen. Leuke herkenbare muziek voor jong en oud. De afgelopen twee jaar leek alles even stil te liggen, maar nu is de vereniging weer volop bezig om binnen de vereniging jeugd op te leiden.
Daarna zal het harmonie orkest enkele muziekstukken ten gehore brengen. De afgelopen maanden stonden bij het A orkest in het teken van de concertreis naar Valkenburg. Een uitgestelde reis, die eigenlijk in het jubileum jaar van 2020 gepland stond. Dit jaar Pinksteren kon men eindelijk gaan. Een gepland concert op een plein werd helaas vanwege het slechte weer die dag afgelast. Ondanks dat was het een geslaagd weekend.
“We willen u als inwoners van Gendringen graag laten genieten van de stukken die we dit seizoen ingestudeerd hebben. De buitenplaats van de kerk leek ons daarvoor een mooie plek, in het midden van het dorp. Het zal een afwisselend programma qua muziek worden”, meldt Annika Keuper.

De entree is vrij. Keuper: “Dus: komt alleen, wij verheugen ons op een gezellige muzikale avond.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post