Foto: PR
Foto: PR

Lachworkshop in bibliotheek

Onderwijs

Lachworkshop in
bibliotheek

TERBORG - Heel november staat de campagne Nederland Leest centraal in de bibliotheek met het thema Oud worden, jong blijven. Veel lachen helpt bij het op een goede manier oud worden. Daarom organiseert de Bibliotheek Achterhoekse Poort op dinsdag 15 november een lachworkshop in de Bibliotheek Terborg.

Lachen heeft een hele goede invloed op de gezondheid. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers door middel van speelse oefeningen hun brein laten geloven dat ze lachen. Voor de positieve effecten is het dus niet eens nodig om écht te lachen! Maar het is natuurlijk wel leuker. In het begin is het misschien een beetje ongemakkelijk om te lachen zonder reden. Daarom begint lachcoach Ilona Bloeme van De Lachspiegel laagdrempelig bij de eerste oefening en bouwt ze de lach stap voor stap op. De deelnemers gaan ervaren dat ze kunnen lachen zonder aanleiding. Ontspannen en plezier maken staan centraal.

Lachen toch?
Wil je een leuke avond waarvan je ook daarna nog veel plezier zult hebben? Dan is deze workshop op dinsdag 15 november om 19.30 uur in de Bibliotheek Terborg ideaal! Deelname is gratis, een plek reserveren kan via www.achterhoeksepoort.nl of door te bellen naar 088-0062929.

LET OP! De aangekondigde hobbymarkt in de bibliotheek in Varsseveld gaat zaterdag 19 november niet door! 


www.achterhoeksepoort.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post