Afbeelding
Foto: PR

Deurmatten op maat kopen: waar moet je zoal op letten?

Partnerbijdrage

Het is een product dat vrijwel iedereen, of je nu woningeigenaar, huurder of bedrijfseigenaar bent, wel heeft: een stijlvolle deurmat. Deurmatten zijn natuurlijk onmisbaar als stijlicoon, maar ook vanwege de diverse praktische voordelen die ze hebben. Heb je ook plannen om je versleten deurmat op maat te gaan vervangen door een wat eigentijdsere variant? Dan is het verstandig om te gaan voor een kwalitatief goede deurmat op maat. Maar waar moet je op letten als je op zoek gaat naar de beste deurmatten voor je woning, je kantoor of je winkelpand? In dit artikel geven we je wat handige adviezen om rekening mee te houden als je een deurmat op maat zoekt.

Het formaat van de deurmat


Een van de belangrijkste aandachtspunten bij het vinden van een geschikte deurmat op maat, is de lengte en breedte. Meet de ruimte die je met de mat wilt bedekken goed op en bepaal op basis daarvan wat in jouw geval de beste maatvoering van een of meer deurmatten is. Er zijn tegenwoordig online aanbieders waar je voordelig en snel de gewenste afmetingen van je deurmat kunt invoeren. Je hebt dan binnen een handomdraai jouw deurmat op maat in huis.

Een deurmat op maat met of zonder afbeelding of tekst? 


Een tweede punt om op te letten voor jezelf is of je gaat voor een deurmat in een standaard kleur of voor een gepersonaliseerde deurmat op maat met bijvoorbeeld een stoere tekst, je bedrijfsnaam en/of een fraaie afbeelding. De mogelijkheid om jouw deurmat op maat persoonlijk te maken door deze helemaal zelf te ontwerpen, is natuurlijk erg verleidelijk. Zeker wanneer je een eigen bedrijf runt, is een maatwerk deurmat een prima keuze. De mat is natuurlijk het eerste wat je klanten, zakenrelaties en algemene bezoekers zien als ze bij je bedrijf of winkelpand langskomen. Door extra aandacht te besteden aan de looks van de deurmat, kun je direct een goede slag slaan. Belangrijk, want je krijgt als ondernemer geen tweede kans om een eerste indruk te maken...

Let op de aanwezigheid van een antisliplaag

Een belangrijk aspect om aandacht aan te besteden bij je zoektocht naar dé perfecte deurmat op maat, is de antisliplaag. Deze zit aan de onderkant van de mat en voorkomt dat de deurmat kan gaan schuiven als er mensen overheen lopen. Zorg er daarom voor dat je een mat koopt die voorzien is van een kwalitatief betrouwbare antisliplaag. Koop je jouw deurmat bij een specialist, dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je hebt dan bij voorbaat de garantie op een deurmat van hoge kwaliteit, voorzien van een sterke antisliplaag. Dus tel uit je winst en bestel jouw deurmat op maat nu voordelig en gemakkelijk online.

Dit artikel wordt u aangeboden door Deurmatdirect.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant