Afbeelding
Foto:PR

Het genot van een zwembad in de tuin

Partnerbijdrage

Jong en oud genieten er de hele zomer van: een zwembad in de tuin. Was dit in vervlogen tijden weggelegd voor de jetset, nu is die droom een stuk makkelijker te verwezenlijken. En je bent er lang geen tienduizenden euro’s aan kwijt. Bestellen, in elkaar zetten, vullen en genieten maar!

Betaalbare Intex zwembaden

Al voor minder dan 100 euro ben je de eigenaar van een Intex zwembad. Op de website van digitaal warenhuis Heuts, dat bovendien een aantal fysieke winkels in het zuiden van het land heeft, is een overzicht te zien van allerlei soorten, maten en modellen in de typische kleur blauw zoals die bij een zwembad hoort. Of een zwembad rechthoekig is, rond, hoe hoog en hoe diep, dat bepaal je zelf. Hou daarmee vanzelfsprekend rekening met de beschikbare ruimte in je tuin. 

In elkaar zetten

Het zijn handzame, compact samengestelde pakketten waarin de zwembaden verzonden worden en thuis is het een half uurtje werk om ze in elkaar te zetten. Een geniale, oerstevige constructie van enkel buizen en zeil kan het gewicht van het water makkelijk aan. Er hoeft niks gegraven, betegeld en gemonteerd te worden. Het is net iets meer werk dan een opblaaszwembadje zoals we dat vroeger wel eens in de tuin legden en waarin hooguit een peuter zitten spelen. 

In de lente weer opzetten

De Intex zwembaden zijn veel groter en je hebt er langer profijt van. In het najaar haal je het zwembad uit elkaar en stal je het zeil en de buizen in de schuur, wanneer het weer lekker weer wordt zet je het zwembad opnieuw op en kan de zomerpret weer beginnen. 

Lekker plonzen voor jong en oud

De hele zomer lang kunnen jong en oud erin plonzen wanneer ze maar willen. Het is een stuk overzichtelijker dan het openbare zwembad, je kinderen zijn lekker aan het spelen terwijl jij in de tuin aan het werk bent en een oogje in het zeil houdt. En na al het werk, aan het eind van de middag, ga je er zelf ook in zitten met een welverdiend drankje. En wellicht wat vrienden. 

Accessoires

Heuts biedt tevens Intex-accessoires waarmee je je zwembad schoon houdt. Denk aan een afdekzeil zodat er geen blaadjes en insecten in het water komen, een pomp met filter, zeil of tegels van rubber om onder het zwembad te leggen (aanrader) en/of een waterstofzuiger waarmee je de bodem reinigt. 

Trakteren

Wat vroeger een utopie was, is nu in een handomdraai geregeld. Een zwembad in de tuin is niet meer iets dat alleen aan welgestelden is voorbehouden. Trakteer jezelf en je kinderen op je eigen zwembad en geniet de hele zomerperiode van het frisse water!

Dit artikel wordt u aangeboden door Heuts.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant