Afbeelding

Scheer je weg bij Gilsing Herenmode

Partnerbijdrage

DIDAM - Tijdens de eerste openings-koopzondag van het seizoen op 18 september 2022 (12.00-17.00) zal Bas Barber uit Zevenaar aanwezig zijn bij Gilsing Herenmode. 

Na 10 sportieve jaren bij Feelgood Club AeroFitt gewerkt te hebben, heeft Bas Snippe van zijn hobby zijn werk gemaakt. De klanten van Gilsing kunnen zich deze middag, indien gewenst, laten voorzien van een scheerbehandeling en kennis maken met het vakmanschap van een barbier.  Inmiddels weten veel mannen van alle leeftijden de barbersalon aan de Beuken 11 in Zevenaar al te vinden. Natuurlijk voor een clean-shave of knipbeurt, maar ook om zijn stylingproducten van KIS Haircare aan te schaffen. 

Gilsing gunt u deze zondagmiddag, samen met Bas Barber, een welverdiend ‘he-time’ moment en uiteraard zal er ook een ‘gelikte’ winactie zijn.

Het modebeeld dit najaar is zeer divers. De overshirts zijn een basis geworden die in iedere garderobe niet meer mogen ontbreken. Veelal in heerlijke draagbare jersey materialen.  Ruiten vind je in kostuums, chino’s maar ook in stoere overhemden. Het mag allemaal wat sportiever. Zo draag je onder een colbert een dunne col pullover of een jersey overhemd. Er wordt ook weer veel gefeest. Of je nu een trouwkostuum of een jeans met sjiek overhemd zoekt, het team van Gilsing kleedt je volgens wens.  De basiskleuren van dit seizoen worden aangevuld met o.a  warme groen, bordeaux en brique tinten. Alles vind je onder één dak, schoenen, accessoires en sokken, kortom het welbekende ‘one-stop shopping’ aan de Spoorstraat 11 in Didam. Hoe leuk is dan ook de samenwerking met Bas Barber, want je outfit kan nog zo mooi zijn, ook dat hoofd moet perfect gestyled zijn !

Natuurlijk is er deze middag een hapje en een drankje, want winkelen moet vooral een feest zijn. Ook al denken de mannen daar vaak anders over, die zijn nog nooit bij Gilsing binnen geweest!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post