Afbeelding

DE ONTDEKKOFFER, VOOR AL UW FEESTJES, KINDERPARTIJTJES EN WORKSHOPS

Partnerbijdrage

VARSSELDER/ULFT – Chantal Offenberg en Jolanda Hogenkamp zijn begin dit jaar De Ontdekkoffer gestart. Onder die naam zorgen zij voor de organisatie, uitvoering en begeleiding van kinderfeestjes en workshops. Themafeest of een knutselmiddag alles is mogelijk. Bij hen kun je ook terecht om een Draaiboek te kopen of een Ontdekkoffer te huren met alle attributen.

Chantal: “Jolanda en ik zijn schoonzussen. Ik werk op een BSO en ben erg creatief aangelegd.” Jolanda: “Ik zit in het speciaal onderwijs en organiseer thuis erg graag de kinderfeestjes, vaak ook samen met Chantal. Dan kreeg je regelmatig de vraag van anderen: hoe doen jullie dat toch? Wij genieten ervan om iets in elkaar te zetten, zo is het plan ontstaan om ook voor anderen kinderpartijtjes te gaan organiseren.” Chantal: “Onze zoon is al wat ouder, maar als hij bijvoorbeeld een indianenfeestje wilde maakten we samen daar wat moois van. De wens was er al langer om iets voor mezelf te beginnen en ik heb nu doorgepakt samen met Jolanda. We zijn een jaartje bezig geweest met de voorbereiding. De koffers geverfd, Draaiboeken gemaakt en voor alle verkleedspullen, schmink en thema-attributen gezorgd. Ook de administratieve voorbereiding gedaan. Ik ga op pad, Jolanda doet de organisatie en administratie.”

De Ontdekkoffer richt zich vooral op de basisschoolleerlingen meldt Chantal. “Voor peuters en kleuters hebben we peuter-/kleuterateliers, ook worden er ouder en kind workshops gegeven. Op die middagen worden bijvoorbeeld poppetjes van bloempotjes gemaakt of rupsjes, in het kader van het thema Rupsje Nooitgenoeg. Daarnaast kun je voor een knutselmiddag gaan, zoals een slijmfeestje, happystones maken, maar dan anders, of een eigen lampje versieren.”

Ouders kunnen kiezen om één van de vijf Ontdekkoffers te bestellen met thema’s als kittens, toveren, eenhoorns, griezelen of dierentuin. Binnen een straal van 20 kilometer kunnen de koffers bezorgd worden. In die mooi beschilderde kisten zitten alle spullen die je nodig hebt voor het feestje, van aankleding tot kleurplaten. Van spelletjes tot servies. Van toverproefjes tot knutselmaterialen. Maar de ouders kunnen ook compleet ‘ontzorgd’ worden. Dan komt Chantal zelf met de koffer en zorgt dan voor de begeleiding. Zo’n feestje kan compleet op maat besteld worden: je kunt alles uit handen geven met bijvoorbeeld cupcakes versieren, en het cadeautjesspel, of alleen de activiteit. De Ontdekkoffer werkt op vaste middagen: woensdag, vrijdag en zaterdag. Indien gewenst kunnen feestjes ook op locatie geworden houden in Varsselder of Gaanderen.

De Ontdekkoffer biedt ook Draaiboeken aan. Jolanda: “We hebben twee opties. Zo kun je het Draaiboek, van uitnodiging tot kleurplaat, kant en klaar uitgeprint laten bezorgen. Je kunt ook kiezen voor de digitale versie. Dan kun je na betaling het draaiboek gelijk downloaden. Behalve die al genoemde thema’s bij die koffers zijn er ook Draaiboeken voor een beautyparty, een actief buitenfeestje of themapartijtje over prinsen en prinsessen. We hadden eigenlijk gezegd dat we actief willen zijn in een bepaalde straal hier in de regio, al zijn we al gelijk eens gevraagd om voor een kinderfeest naar Elst te komen. Dat was ook wel weer heel bijzonder! “

Bedrijf: De Ontdekkoffer
Eigenaars: Chantal Offenberg en Jolanda Hogenkamp
Sinds: januari 2023
Telefoon: 06 267 086 84
E-mail: info@deontdekkoffer.nl
Website: www.deontdekkoffer.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant