Doelpuntenmaker Stijn Alkema.

Vierklapper voor SSA Wisch

Sport

WIJCHEN - SSA Wisch heeft de uitwedstrijd tegen SV AWC overtuigend gewonnen. In Wijchen werd het 0-4 tegen de middenmoter. De ruststand was 0-2 door doelpunten van Ischa Krosse en Stijn Alkema.

Topscorer Alkema stond voor het eerst sinds weken weer in de basis nadat hij lang afwezig was voor vakantiegeneugten. Hij bewees dat hij het scoren nog niet is verleerd. Dat de score in de tweede helft niet snel opliep had het team van trainer John Leeuwerik aan zichzelf te wijten door rafelig spel. In de laatste minuten van het duel werd het nog 0-4 door doelpunten van Mike van Aken en Nick Tönissen.

Het eerste elftal van het samenwerkingsverband tussen Silvolde en Terborg is koploper in Klasse 5A Zaterdag. Door het verlies van SV Leones lijkt een concurrent voor de titel afgehaakt. Wisch heeft een voorsprong van 5 punten op CSV Oranje Blauw met nog 5 wedstrijden te spelen in de competitie. Aan het begin van het seizoen werd voorzichtig de ambitie uitgesproken om in het eerste jaar meteen te promoveren. Daar begint het op te lijken. De platte kar doemt op aan de horizon.

Op zaterdag 6 april speelt SSA Wisch 1 de thuiswedstrijd tegen SVHA uit Herveld.