Afbeelding

Bereid je voor op een pijnvrije zomer!

Partnerbijdrage

Bereid je voor op een pijnvrije zomer met op maat gemaakte slippers en sandalen van Podotherapie Hermanns! De zomer brengt warme dagen, avonturen en ontspanning met zich mee, maar voor velen kan het ook een tijd van voetongemak zijn. Het inruilen van stevige schoenen voor (bad)slippers en sandalen kan namelijk leiden tot gebrek aan de juiste ondersteuning, resulterend in voetklachten. Daarnaast bewegen we vaak veel in de zomer, wat kan zorgen voor overbelasting van de voeten, te herkennen aan een stekende of zeurende pijn bij de bal van de voet.

Podotherapie Hermanns biedt de perfecte oplossing: op maat gemaakte slippers en sandalen met een gepersonaliseerd voetbed. Tijdens een consult maakt een van onze deskundige podotherapeuten een gedetailleerde 3D-scan van je voet, ook de lengte- en breedtemaat wordt bepaald. Hiermee wordt het voetbed nauwkeurig afgestemd op de unieke behoeften van jouw voet, wat resulteert in verlichting van voetpijn door een gelijkmatige verdeling van druk over de voet.

Met een breed assortiment aan kleuren en modellen voor dames en heren, variĆ«rend in maten van 34 tot 47, zijn onze slippers en sandalen geschikt voor elk zomeravontuur. 

Podotherapie Hermanns heeft meerdere locaties in de Achterhoek. Scan de QR-code om een locatie dicht bij u in de buurt te zoeken. 

Maak vandaag nog een afspraak, zodat je de slippers al kunt dragen met de eerste zonnestralen. De levertijd van de slippers/sandalen ligt tussen de vijf en zeven weken. 

Contactgegevens:
Maak online een afspraak via onze website of bel naar 085 053 00 33

Dit artikel wordt u aangeboden door Podotherapie Hermanns. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant