De Bubbelbal is een van de vele speelmogelijkheden bij Kidsfabriek. Foto: PR,
De Bubbelbal is een van de vele speelmogelijkheden bij Kidsfabriek. Foto: PR,

Kinderfestival 'Kidsfabriek' bij DRU

Algemeen

ULFT - Op zaterdag 19 augustus wordt al weer voor de vijfde keer in de SSP-HAL op het DRU Industriepark het gezellige Kinderfestival 'Kidsfabriek' gehouden.

De toegang is ook nu weer gratis en alle kinderen, ouders en grootouders zijn van harte welkom. Op deze dag van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar op een leuke, uitdagende maar vooral spannende manier kennis maken met voor hen bekende of minder bekende activiteiten op het gebied van onder andere sport, spel en muziek. Veel verenigingen en organisaties uit onder andere de Gemeente Oude IJsselstreek verlenen belangeloos hun medewerking.

De grote BubbelBallen zijn weer aanwezig evenals diverse springkussens en er vinden allerlei activiteiten op het gebied van muziek, sport en spel plaats. Er is uiteraard nog veel meer te doen. Natuurlijk zijn er ook de nodige horeca voorzieningen, waar ijsjes, knakworst en dergelijke gekocht kunnen worden.

Een grote groep vrijwilligers werkt hard aan de opzet en we hopen dat deze dag weer net zo succesvol zal zijn dan vorig jaar toen meer dan 1200 kinderen deelnamen. Mochten er nog verenigingen of organisaties zijn die willen meewerken en zich willen presenteren aan de kinderen, dit is nog mogelijk, belangstellenden kunnen contact opnemen met de organisatie door een mailtje te sturen naar kidsfabriek@ssp-hal.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant