De Varsseveldse Akkordeon Vereniging geeft een concert in De Radstake. Foto: PR
De Varsseveldse Akkordeon Vereniging geeft een concert in De Radstake. Foto: PR

Voorjaarsconcert Varsseveldse Akkordeon Vereniging

VARSSEVELD - Het jaarlijkse voorjaarsconcert van de Varsseveldse Akkordeon Vereniging onder leiding van Feico van Soest is op zondagmiddag 18 maart in Zalencentrum De Radstake, Twente-Route 8 in Heelweg.

VAV heeft weer een prachtig en afwisselend programma samengesteld, waarin enkele nummers worden aangevuld met zang, contrabas, blazers, keyboard, bouzoukispeler en slagwerk.
Onder meer nummers als A Night like This, The Frensch Song, Dichter und Bauer Medley, YMCA, Het leven danst Sirtaki, Ga met ons mee naar Maastricht, Echo der Berge en vele andere zullen te horen zijn.
Medewerking aan deze middag wordt verleend door The Hohner Boys uit Gaanderen. Ook brengen beide verenigingen enkele stukken samen ten gehore.
Na afloop van het concert kan men nog nagenieten van de The Hohner Boys, die een optreden verzorgen in Het Brouwhuus.
De presentatie is deze middag in handen van Willem te Molder. De zaal is open om 13.00 uur, het concert begint een uurtje later. De entree bedraagt 7,50 euro. Voor meer inlichtingen kan men bellen met het secretariaat tel: 0315-325755
of mailen naar vavmailing@gmail.com.


www.vav-accordeon.nl


Krabbeldienst over 'Eerlijk delen'

VARSSEVELD - Zondag 11 maart vanaf 15.30 uur is er in de Grote of Laurentiuskerk in Varsseveld weer een Krabbeldienst.

Dit is een halfjaarlijkse kerkdienst speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar. Het thema is deze keer 'Eerlijk delen'. Kinderen en hun ouders mogen in het kader van dit thema een speelgoedje of kinderkledingstuk meenemen van huis dat zij willen afstaan aan kindje dat minder heeft. Deze spullen worden na de dienst gegeven aan statushouders in Oude IJsselstreek met jonge kinderen.
Het verhaal gaat over Zacheüs de tollenaar oftewel iemand die belasting int. Ds. Gertjan de Pender is de voorganger en Jarik de Graaff begeleidt op de piano. In de dienst kunnen kinderen luisteren, zingen en knutselen. Na afloop is er fris, koffie en thee. Ouders/grootouders/verzorgers, broertjes en zusjes mogen mee. De allerkleinsten kunnen eventueel naar oppas bij de kerk.
De Krabbeldienst is een samenwerking van ouders en werkgroep 'Levend Water' van de Protestantse Gemeente Varsseveld. Contactpersoon is Annemieke Hartemink, tel. 06-12197364.

Meer berichten