De leden van VAST aan het werk in het Borchuus.
De leden van VAST aan het werk in het Borchuus.

VAST begint aan nieuw seizoen

Algemeen

VARSSEVELD - De Varsseveldse Schilder en Tekenclub VAST begint op donderdagmorgen 30 augustus vanaf 08.30 uur aan het herfstseizoen.

VAST is een amateurgroep, die gezellig bij elkaar komt zonder kritische begeleiding. Een ieder schildert, tekent of kleurt zijn eigen ontwerp met meerdere technieken op eigen niveau, met elkaars enthousiaste ondersteuning. De club komt bijeen in Het Borchuus in Varsseveld, in de gezellig aangeklede Agora. Deze ruimte met veel daglicht nodigt uit om creatief te zijn, of te worden. De groep komt op donderdag bij elkaar, de ene week in de morgen, de week erop in de middag.
Geïnteresseerden zijn welkom om langs te komen en de sfeer te proeven, en kennis te maken met de diverse creatieve activiteiten. Een gezellig koffie- en thee-halfuurtje wordt zowel in de morgen als in de middag ingelast. Eens per jaar gaat de groep op excursie en er wordt ook eens per jaar buiten gewerkt. De kosten voor deelname bedragen in verband met de huur van de ruimte zestig euro per jaar, te voldoen in twee termijnen van dertig euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant