Flyer
Flyer Foto: -

Kindercursus muziek in Varsseveld

Algemeen

VARSSEVELD - Muziekvereniging Jubal en Muziekvereniging Concordia slaan dit jaar de handen ineen bij het verzorgen van muziekles in Varsseveld. Vanaf dit seizoen starten zij samen de cursus “Muziek Maak Je Zelf”, speciaal voor kinderen. Jubal biedt deze cursus al sinds 2008 met succes zelf aan, waarop Concordia besloot om zich bij dit initiatief aan te sluiten. Beide verenigingen hopen zo een grote groep jeugd uit Varsseveld en omstreken te bereiken.

De cursus Muziek Maak Je Zelf is de ideale manier om kennis te maken met muziek, bedoeld voor kinderen uit groep 4 of 5. Gedurende drie maanden leren de kinderen verschillende instrumenten kennen, van fluit tot bas. Daarnaast leren ze noten lezen, marcheren en ritmes klappen. Als afsluiting wordt er een concert gegeven, waarbij de kinderen kunnen laten zien wat ze in huis hebben.
De cursus start op vrijdag 12 oktober 2018 om 17:30 uur in het Borchuus in Varsseveld. De kosten zijn 80 euro, inclusief blokfluit. Voor de kinderen die na afloop van de cursus muziek willen maken, bestaat er de mogelijkheid muzieklessen te volgen bij de verenigingen. Die lessen vinden in principe ook allemaal plaats in Varsseveld. Meer informatie en aanmeldingsformulieren op onderstaande websites.

www.jubalvarsseveld.nl
www.concordia-varsseveld.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant