Canto Classico, op vrijdagavond in de Driekoningenkapel in de Gasthuisstraat. Foto: Bram Wassink
Canto Classico, op vrijdagavond in de Driekoningenkapel in de Gasthuisstraat. Foto: Bram Wassink

Derde seizoen Canto Classico

Algemeen

DOETINCHEM – Muziekschool Oost-Gelderland organiseert dit jaar voor het derde jaar Canto Classico nieuwe stijl, een open podium voor klassiek geschoolde zangers en zangeressen die graag willen zingen voor publiek.

Canto Classico nieuwe stijl is een avondvullend programma. Tijdens de pauze – waarbij koffie en thee wordt geschonken – en na afloop is er voor het publiek gelegenheid om de uitvoerenden te ontmoeten.
Zangdocent en coördinator van Canto Classico Anna Marie Krijgsman vertelt: "De ervaring van het afgelopen jaar leert dat zangers en zangeressen niet alleen solo, maar steeds vaker ook duetten, kwartetten en terzetten ten gehore brengen."
Hans Erik Dijkstra, onder meer pianodocent aan Muziekschool Oost-Gelderland, zorgt voor professionele pianobegeleiding. Tot en met een dag van tevoren is het voor zangers en zangeressen nog mogelijk zich aan te melden via annakrijgsman@planet.nl.
Canto Classico nieuwe stijl vindt plaats op vrijdag 19 oktober om 20.15 uur in de Driekoningenkapel aan de Gasthuissteeg 2 in Doetinchem. De toegang is gratis, na afloop vrije gift.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant