Myron Weenk is speciale gast tijdens optreden koren DES en Kiekan. Foto: PR
Myron Weenk is speciale gast tijdens optreden koren DES en Kiekan. Foto: PR

Kiekan' houdt muzikale avond in Buurtschapshuus

Algemeen

Kiekan' houdt muzikale avond in Buurtschapshuus

HEELWEG - Op vrijdag 9 november wordt in het Buurtschapshuus in Heelweg een muzikale avond gehouden met optredens van het gezelligheidskoor 'Kiekan' uit Heelweg en het gemengd Koor DES uit Westendorp Speciale gast is Myron Weenk uit Heelweg, zij heeft met succes meegedaan met de Voice-Kids.

Kiekan is een gezelligheidskoor met een breed repertoire bestaande uit Nederlands-, Duits- en Engelstalige liedjes en staat onder leiding van de enthousiaste dirigent René Lammers. Op het repertoire van vrijdag 9 november staan onder meer nummers van Helene Fischer, Neil Diamond, De Spitfires en Lee Towers.

Gastkoor DES heeft op zondag 7 oktober zijn zeventigjarige jubileum gevierd met een geweldig concert in de Laurentiuskerk in Varsseveld. Dit koor staat onder leiding van de ambitieuze dirigent en zanger Charl Venus. Hoogtepunt van het concert was de Medley van Abba.
Er is een verloting met als hoofdprijs een reischeque voor een heerlijk weekendje weg, gesponsord door: Regiobank Silvolde, en Bouw- en keukencentrum Bruggink uit Heelweg.

De aanvang is vrijdag 9 november om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur. De entree is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant