DJ Jari is van de partij bij heft feestje van SBOG. Foto: PR
DJ Jari is van de partij bij heft feestje van SBOG. Foto: PR

Jeugd Symfonisch Blaasorkest Gaanderen viert verjaardag

Algemeen

Wie jarig is trakteert

GAANDEREN - Symfonisch Blaasorkest Gaanderen viert dit jaar haar zestigste verjaardag, dus het is feest. Met het oog daarop brengen de jonge musici van de vereniging onder de naam Jong SBOG, samen met collega's en leeftijdsgenoten uit de regio, een fantastische muzikale avond op zaterdag 3 november. Speciale gast is DJ Jari en daarmee is het feest compleet. Het geheel vindt plaats in sport- en cultureel centrum De Pol in Gaanderen en begint om 19.30 uur.

De bezoekers gaan kijken en luisteren naar een verrassend programma van het opleidingsorkest van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen onder leiding van dirigent Bas Koolenbrander. Er klinkt muziek die men zeker kent en reken erop dat iedereen daarbij gaat swingen. Stil op de stoel blijven zitten is er niet bij. Verder treedt ook LINK, met dirigent Miranda Loff, voor het voetlicht. LINK is het opleidingsorkest van Muziekvereniging Concordia uit Winterswijk-Kotten en staat voor 'Laat Ieder Nummer Klinken'. Dat gaat ook gebeuren tijdens Party Time! Wat bijvoorbeeld te denken van de vrolijke klanken van 'Happy' van Pharell Williams?

DJ Jari
Jari ten Have, geboren en getogen in Silvolde, heeft de afgelopen jaren als DJ Jari flink aan de weg getimmerd en is ondertussen een klinkende naam in de DJ-wereld. De 18-jarige heeft al heel wat regionale optredens op zijn naam staan. Inmiddels heeft hij ook samen met grote namen mogen draaien, zoals DJ Danjah en Billy the Kid. DJ Jari staat bekend om zijn keuze voor feestmuziek en die gaat hij natuurlijk ook draaien tijdens Party Time! Naast de afzonderlijke optredens van Jong SBOG en LINK, wordt er ook samen met DJ Jari gemusiceerd. En dat is natuurlijk uniek; muzikale 'fun' ten voeten uit.

Afterparty
Na afloop van het concert zal DJ Jari nog een uurtje draaien. Er is dan een gezellige en swingende afterparty, waar het publiek en alle muzikanten samen het feest nog even voortzetten. Dit feest kan men meevieren op zaterdag 3 november om 19.30 uur in 'De Pol'. Tot en met 16 jaar mag men gratis naar binnen. Volwassenen betalen 2,50 euro.
Wie op de hoogte wil blijven van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen kan kijken op
sbo-gaanderen.nl en de activiteiten volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

De enthousiaste muzikanten van Jong Symfonisch Blaasorkest Gaanderen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant