Stichting Museum Kerspel Varsefelt mocht 9.750 euro in ontvangst nemen. Foto: Carlo Stevering
Stichting Museum Kerspel Varsefelt mocht 9.750 euro in ontvangst nemen. Foto: Carlo Stevering Foto: Carlo Stevering

Museumboerderij Het Hofshuus in de prijzen

Algemeen

VARSSEVELD - Museumboerderij Het Hofshuus in Varsseveld viel in de prijzen. Tijdens een bijeenkomst van Univé Oost kreeg de stichting die het rijksmonument beheert een cheque van bijna tien mille.

Ruim vierhonderd Univé-leden waren maandag 5 november te gast tijdens de ledenbijeenkomst van Univé Oost. Dit jaar ontving de coöperatie haar gasten bij Schouwburg Amphion in Doetinchem. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel inspireerde de aanwezigen met een boeiend verhaal over nieuwe technologische ontwikkelingen.

Cheques
Tijdens deze goedbezochte bijeenkomst werden ook de cheques van het Univé Oost Fonds uitgereikt. Dit fonds zet zich al jaren in voor lokale projecten en regionale goede doelen. Uit de 168 aanvragen die dit jaar waren ontvangen, koos de selectiecommissie zes winnende projecten. Met een totaalbedrag van bijna 50.000 euro.

Stichting Museum Kerspel Varsefelt mocht 9.750 euro in ontvangst nemen. Dit zal dankbaar worden besteed aan een milieuvriendelijke aanpassing voor een verwarmingsinstallatie in de museumboerderij.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant