Hulp bij mantelzorg

TERBORG - VIT-hulp bij mantelzorg houdt op donderdagavond 20 juni een bijeenkomst waarin mantelzorgers uitleg krijgen over welke hulp zij bij hun zorg kunnen krijgen en hoe zij de mantelzorg beter kunnen volhouden. De bijeenkomst is bedoeld voor alle mantelzorgers in de gemeente Oude IJsselstreek en wordt gehouden bij De Roode Leeuw in Terborg.

Zorgen voor een ander kan veel voldoening geven, maar kan ook veel van iemand vragen én is soms intensief en ingewikkeld. Soms moet de zorg ook nog gecombineerd worden met de zorg voor een gezin of met een baan. Het is belangrijk dat men de zorg goed kan volhouden.
Tijdens een informele bijeenkomst hoort de mantelzorger welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn, maar bovendien kan men aangeven bij welke zaken men ondersteuning zou willen. Tevens krijgt men deze avond tips en handvatten aangereikt die kunnen helpen bij de zorg voor naaste(n). Tijdens deze bijeenkomst kan men zowel de mantelzorgconsulent als ook andere mantelzorgers ontmoeten. Deze avond is dé gelegenheid om informatie te halen en ervaringen uit te wisselen!
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 juni bij De Roode Leeuw, Sint Jorisplein 14 in Terborg en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Inlopen kan vanaf 19.15 uur.
Aan het bijwonen hiervan zijn geen kosten verbonden en koffie en thee krijgt men aangeboden. Aanmelding is wenselijk en kan bij VIT tel. (0544) 82 00 00, of via mail naar info@vithulpbijmantelzorg.nl.

Meer berichten