Ulfts Mannenkoor en Harmonie Ulft zeggen dankjewel

ULFT - Zaterdagavond 29 juni is het mooie Openluchttheater het podium waar het Ulfts Mannenkoor en Harmonie Ulft hun vrienden en sponsoren bedanken voor hun steun het afgelopen jaar. In een avondvullend programma zullen zowel koor als orkest optreden. Ook zullen koor en orkest samen enkele stukken opvoeren. Voor de gelegenheid hebben de Ulftse verenigingen zanger en entertainer Robin Slutter (Les Cigales, Scrum en Saints 'n Sinners) bereid gevonden om in de huid van Queen's Freddy Mercury te kruipen. Speciaal hiervoor is een nieuw arrangement van Bohemian Rhapsody voor solo zang, koor en orkest gemaakt.

Verder worden Rhythm Of Life uit de musical Sweet Charity, An American Trilogy -bekend geworden door Elvis Presley-, Ouverture uit Nabucco van Verdi, Crimson Tide uit de gelijknamige film en A Concert Celebration van Andrew Lloyd Webber uitgevoerd door het 130-koppige muzikale gezelschap. Het Ulfts Mannenkoor staat onder leiding van Christo Guenov en Harmonie Ulft wordt geleid door Jos Jansen.

Het concert is in het Openluchttheater op zaterdag 29 juni. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Locatie: Bosweg 5 in Voorst.


www.ulftsmannenkoor.nl

www.facebook.com/harmonieulft

Meer berichten