Kieran Halpin. Foto: Manfred Leuchter
Kieran Halpin. Foto: Manfred Leuchter (Foto: Manfred Leuchter)

Ierse zanger Kieran Halpin in IJzerlo

IJZERLO - Op vrijdag 12 juli speelt de Ierse zanger Kieran Halpin in IJzerlo. Hoewel hij solo met alleen z'n gitaar op het podium staat, weet Halpin de hele avond de aandacht vast te houden door een grote variatie aan liedjes en verhalen.

Kieran Halpin heeft eigenlijk geen introductie nodig. Er zijn maar weinig songwriters die zoveel liedjes schreven op zo'n enorm hoog niveau. Iedereen kent liedjes van hem zonder dit zelf te weten, want zijn werk wordt door bekende artiesten over de hele wereld gecoverd. Zo vertolkte Ilse Delange z'n bijzonder mooie nummer 'All the Answers'.
Solo, alleen met z'n gitaar, is Kieran op z'n best. Krachtig en gepassioneerd, intiem en intens. Met scherpzinnige Ierse humor worden de liedjes aangekondigd, die door de achtergrondverhalen echt gaan leven. De liedjes gaan over liefde, verlies, en het vieren van het leven, maar hij schuwt het ook niet om hedendaagse topics te bezingen. Een optreden van Kieran Halpin doet denken aan die van Van Morrison of Joni Mitchell.
Het luisterconcert aan de Westendorpweg 2 begint om 20.00 uur. Bij mooi weer is het optreden buiten. Kaarten à 10,- euro graag vooraf reserveren bij Joke Ruesink via joke.ruesink@hotmail.com.

Meer berichten