Astrid Cattel. Foto: PR

Astrid Cattel. Foto: PR

Cabaretière Astrid Cattel in ‘Ons Pakhuus’

Cultuur

SILVOLDE - Ons Pakhuus in Silvolde krijgt op 18 maart volgend jaar een bijzondere gast. Astrid Cattel treedt op met haar kleinkunstprogramma: ‘ÉCHT, iets is mooi als het echt is’. Ze heeft daarvoor haar eigen teksten en muzieknummers bijeengebracht. 

Astrid, die gecoacht wordt door Karin Bloemen, was een vaste stand-in bij onder meer RTL4 en bracht in het afgelopen seizoen een hommage aan Toon Hermans, samen met diens zoon. Met haar teksten en muziek verbindt ze haar wereld met die van het publiek. Zij neemt bezoekers mee in situaties uit het leven die iedereen tegenkomt. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Maar bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot, met een stevige knipoog naar cabaret. Door jarenlange ervaring zijn haar persoonlijke warmte én energie voelbaar in de zaal. Dat maakt haar programma tot chique, charmant amusement. Gesproken tekst afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van haar pianist.
De voorstelling vindt plaats op zaterdag 18 maart 2023 in de Eko Theaterzaal van Ons Pakhuus (Molenberg 2). Het begint om 20 uur en de zaal is open vanaf 19.15 uur. De entreeprijs bedraagt vijftien euro.
Kaarten zijn te reserveren via info@onspakhuussilvolde.nl. Deze kunnen op de dag van de voorstelling vanaf 19.15 uur worden afgehaald of in overleg. Bij afhalen op 18 maart dient het verschuldigde bedrag uiterlijk 10 maart te zijn bijgeschreven op rekening NL86 RBRB 0850159156 t.n.v. Stichting ‘Ons Pakhuus’ onder vermelding van Astrid Cattel. Men krijgt via de mail een bevestiging van de reservering. Eventueel overgebleven kaarten kunnen aan de kassa worden gekocht.


www.onspakhuussilvolde.nl
www.astridcattelproducties.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post