Afbeelding
foto Roel Kleinpenning

Eerlijk Heerlijk: nieuw rustpunt voor wandelaars en fietsers

Economie

BREEDENBROEK - Op het erf van hun woonboerderij De Langenbrinck, gelegen aan de Molenweg 18 nabij de Kempermolen en de Keizersbeek in Breedenbroek, hebben Jolanda Bartels en Herbert Smorenburg een nieuw rustpunt voor wandelaars en fietsers gerealiseerd. 

“Wij willen graag ons mooie plekje en onze liefde voor eerlijke en heerlijke producten delen met anderen”, vertelt Jolanda. “We hebben er voor gekozen om elke dag van 8.30-20.30 uur open te zijn, omdat we uit ervaring als wielrenners weten, dat je vaak ‘s morgens nog voor een gesloten deur staat als je zin hebt in een kop koffie met iets lekkers”, voegt Herbert er aan toe. Olivier en Noortje Lammers openden samen met hun opa en oma Joop en Diny Lammers De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk met het doorknippen van het lint. 

Joop Lammers, actief betrokken bij de Stichting Kerk- en Fietspaden Sinderen e.o., is blij met dit leuke rustpunt. Naast een gezellig terras met diverse zitjes en een landelijke uitstraling bestaat het rustpunt uit een ingerichte kapschuur met keuken, toiletten en leuke woonaccessoires. Alles staat klaar voor het maken van je eigen verse koffie, thee of limonade. In de koelkast vind je er wat lekkers bij uit eigen keuken of tuin. 

Meer informatie vind je op www.delangenbrinck-eerlijkheerlijk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek