Henry en Anja Steverink. Foto: PR
Henry en Anja Steverink. Foto: PR PR

Loeren bij de boeren in Silvoldse Slaege

Landbouw

SILVOLDE - Henry Steverink geeft op zaterdag 28 mei en 10 september een rondleiding op zijn boerderij in de Silvoldse Slaege. Hij laat zien wat hij allemaal doet voor het vergroten van de biodiversiteit en legt uit waarom hij deze keuzes heeft gemaakt.

Steverink is jarenlang bestuurslid geweest bij VAL Oude IJssel en is dit nog altijd bij Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek (VALA). De laatste viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en organiseert allerlei gratis activiteiten voor boeren, burgers en buitenlui. Een van die activiteiten is ‘Loeren bij onze boeren’; een rondleiding op het melkveebedrijf van de vier boerenbestuurders van VALA. Zo zijn er rondleidingen in Vorden, Zelhem, Harreveld en nu op 28 mei in Silvolde.

Henry en Anja Steverink hebben een gangbaar melkveebedrijf en doen al tien jaar mee aan agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Als u wilt deelnemen aan de rondleiding op hun bedrijf, of aan een van de andere activiteiten, dan kunt u zich aanmelden via de pagina Activiteiten op


www.de-vala.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post