Afbeelding
Foto: PR

VVV Voorjaarswandeltocht vanuit Terborg

Natuur

TERBORG - Een nieuw seizoen wandel- en fietstochten in Oude IJsselstreek gaat van start: “Traditiegetrouw beginnen we in het voorjaar met de Voorjaarswandeltocht. Deze tocht biedt wandelaars een afwisselend landschap van dit mooie gedeelte van de Achterhoek waarin de lente ontwaakt.”

Er is deze keer keuze uit 4 afstanden: “De routes zijn ca. 6, 10, 15 en 20 kilometer lang en gaan over vele mooie paadjes en weggetjes met verrassende uitzichten. De routes lopen onder andere door het prachtige buitengebied van Gaanderen, natuurgebied De Wrange, door Koekendaal en natuurterrein De Watertap, afhankelijk welke afstand u wandelt. Bij Herberg Het Onland (voor de 10, 15 en 20 km) kunt u van een welverdiende pauze genieten.”

De start is tussen 09.00 en 13.00 uur en de prijs bedraagt 3,50 euro. Leden van de wandelbond KWBN krijgen 1 euro korting per persoon en betaling kan contant of per pin. Bij de start krijgen deelnemers een wandelrouteboekje mee en de routes zijn ook aangegeven met bordjes. Honden zijn welkom, mits aangelijnd, en deelname is op eigen risico.

De tocht is op zondag 21 april en start vanaf Grand Café van der Eem, Sint Jorisplein 10 in Terborg. Kijk voor meer en de meest recente informatie op de website.

vvvoudeijsselstreek.nl/agenda

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant