Robin Klompenhouwer scoort met de uiterste krachtinspanningen de 1-0. Foto: Nico Marcus Nico Marcus

GWVV start seizoen met overtuigende zege

Sport

VARSSELDER - GWVV heeft afgelopen zondag de competitie ‘22-’23 afgetrapt. De eerste tegenstander in de 4e klasse C was sc Meddo die te gast was op de Buitenham.

Met een overtuigende overwinning van 3-0 was GWVV te sterk voor Meddo. Robin Klompenhouwer scoorde in de 1e helft de 1-0.
GWVV keeper Casper Bussink wist met een paar goede reddingen te voorkomen dat Meddo langszij zou komen.
De tweede helft gooide GWVV de wedstrijd vroeg op slot, Cas de Neling zorgde in de 52e minuut voor 2-0. Meddo kwam amper meer aan het aanvallen toe, terwijl GWVV verzuimde te scoren. Toch werd de 3-0 in blessuretijd nog gemaakt, waarmee GWVV de eerste drie punten bij kon schrijven.