Mary Miracle en Lady Diamond. Foto: PR

Mary Miracle en Lady Diamond. Foto: PR

Taste Goes Pride Night in Rockcafé Taste Groenlo

Muziek

GROENLO - Tijdens de Achterhoekse Pridemaand in juni wordt de diversiteit in de Achterhoek gevierd. Iedereen is welkom om zichzelf te zijn, ongeacht geslacht, gender, geaardheid, afkomst of religie. Gedurende de hele maand juni wordt er trots uitgedragen in de Achterhoek onder de slogan ‘Trots IN de Achterhoek’. Roland zegt hierover: “Als Taste doen we natuurlijk graag mee, want bij ons is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, geaardheid, afkomst of religie, zolang men zich aan normale normen en waarden houdt.”

Achterhoek Pride Night
Op zaterdag 24 juni zal Taste op grootse wijze de Achterhoek Pride vieren met een geweldig feest. Het belooft een dolle boel te worden! Mary Miracle en Lady Diamond zullen iedereen verwelkomen en achter de bar staan, waar je ook met hen op de foto kunt en ze verzorgen deze avond de muziek. Het moge duidelijk zijn dat de nadruk deze avond niet op rockmuziek zal liggen!

De entree is 10 euro en er worden naast een gezellige sfeer ook heerlijke hapjes verzorgd. Iedereen is welkom, zolang er respect is voor elkaar en voor de beide dragsqueens. Het betreft dus geen exclusief gayfeest, maar eerder een ‘mixed party’ voor mensen van alle genders.

De Pride Night start om 21.00 uur (kroeg open vanaf 20.00 uur). Toegang alleen met een geldig toegangsbewijs (zowel binnen als op het terras). Klik hier voor kaarten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post