Tijdens een vorige editie. Foto: PR

Tijdens een vorige editie. Foto: PR

PHOTO-ECKE

Kippenvel en tranende ogen tijdens liefdadigheidsevenement ‘Wunderland Kalkar On Wheels’

Vervoer

REGIO - Het liefdadigheidsevenement ‘Wunderland Kalkar On Wheels’ neemt opnieuw ernstig zieke kinderen mee met de grote vrachtwagentour op 25 mei.

Op die dag gaan honderd vrachtwagens en ondersteunende voertuigen om 9.30 uur vanuit Wunderland Kalkar vertrekken met meer dan 150 ernstig zieke kinderen in een grote tocht door Duitsland en Nederland. Ze kijken allemaal uit naar de talloze toeschouwers die langs de kant van de weg staan te zwaaien, klappen en roepen. Kippenvel en tranende ogen waren tijdens de vorige editie zeker geen uitzondering.
De route verloopt in Nederland van Emmerich naar Netterden (aankomst circa 10.35 uur). Na een pauze van 30 minuten gaat de route verder richting het centrum van `s-Heerenberg (aankomst rond 11.15 uur). Een dweilorkest speelt daar liedjes op het marktplein. De restaurants en bars openen hun terrassen, zodat toeschouwers vanaf daar de vrachtwagens kunnen zien passeren.
Daarna rijdt het konvooi via Emmerich terug naar Wunderland Kalkar (aankomst circa 13.00 uur). Daar is (vanaf 10.00 uur) tot 18.00 op het buitenterrein het Trucker Festival te bezoeken. De toegang is gratis.
Het Outdoorterrein Wunderland Kalkar is te vinden aan de Griether Straße 110-120 in Kalkar.

Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant