Afbeelding
Foto: Pexels.com

Derde landelijke Week van de Stenen Winkel

Zakelijk

VARSSEVELD - In de week van 13 tot en met 19 mei 2024 vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. In de ‘Stenen Winkels’ wordt je voorzien van persoonlijk advies op basis van kennis en kunde van de medewerkers.

In Varsseveld worden er door de ‘Stenen winkels’ allerlei activiteiten georganiseerd zoals de Kinderdoedag, Varsseveld Verrast met een beachvolleybaltoernooi en de Sinterklaasintocht, maar er is ook feestelijke straatverlichting en er zijn bloeiende hanging baskets aan de lantaarnpalen in het centrum.

Maar liefst 31 lokale ondernemers uit Varsseveld doen mee. De lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. “De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is om als Varsseveld aan iedereen te laten zien dat we een fantastisch winkelbestand hebben met overal voldoende gratis parkeergelegenheid ”, vertelt Menno namens de organisatie. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Varsseveld de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.”

Iedere klant die bij een van de deelnemers koopt, loopt kans op een van de vele VOV-geschenkenbonnen ter waarde van € 25,-. Daarnaast zal het dorp feestelijk zijn versierd door middel van ballonnen en zullen winkeliers afzonderlijk van elkaar ook leuke acties, cadeautjes en/of winacties hebben.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant