(Bijna) alle oud-personeelsleden van Dieselservice Varsseveld uit de periode 1981 t/m medio 1998.

(Bijna) alle oud-personeelsleden van Dieselservice Varsseveld uit de periode 1981 t/m medio 1998.

Foto: PR

Verjaardagsfeest en reünie bij Dieselservice Varsseveld

Zakelijk

VARSSEVELD - Ze mochten natuurlijk niet ontbreken bij het feest van Dieselservice Varsseveld: de oud-personeelsleden die hebben geholpen bij de opbouw van het jarige bedrijf. Met een mooie dag aan de Gesinkkampstraat werd veertig jaar ondernemerschap door Wim en Berna Sellink gevierd. Voor de ‘oude garde’ was er een reünie.

In 1981 sprong Wim Sellink in het diepe: hij begon Dieselservice Varsseveld op de plek waar nu de Brandweer Varsseveld zit. Na tien jaar werd er een moderne Iveco-werkplaats gebouwd aan de Oostelijke Oude Aaltenseweg. Zo konden de klanten beter worden bediend en is het merk Iveco in de regio sterk gegroeid. Na de verkoop van het Iveco-dealerschap eind jaren negentig legde Wim zich toe op de lease en verhuur van opleggers, trucks en meeneemheftrucks en ontstond het huidige SLV B.V. Nu, na ruim veertig jaar wordt het bedrijf overgedragen aan zoon Rogier.
Tijdens dit jubileumfeest werd tevens een reünie gehouden van oud-personeelsleden die hebben gewerkt met Wim en Berna. Met een man of vijftig werden herinneringen opgehaald, foto’s bekeken en verhalen verteld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant