‘Sterk werk’ van Estinea tijdens de Koningsspelen 2024 in de Varsseveld.

‘Sterk werk’ van Estinea tijdens de Koningsspelen 2024 in de Varsseveld. 

Foto: PR.

Koningsspelen Varsseveld 2024

Onderwijs

VARSSEVELD - Op vrijdag 26 april vonden de Koningsspelen in Varsseveld plaats. Voor het tweede jaar op rij hadden IKC De Meeander en IKC Groeituin te Varsseveld hun krachten gebundeld.

De dag begon op beide IKC’s met de Koningsdans en op IKC Groeituin was er daarna een heerlijk gezond Koningsontbijt. Vervolgens was er voor de peuters en onderbouwleerlingen op hun eigen IKC een gevarieerd sport- en spelaanbod met o.a. een poppenkastvoorstelling van de theatergroep ‘Spelen van Estinea’.

De bovenbouwleerlingen van beide IKC’s kwamen samen bij sportpark Oberink en hebben daar genoten van een divers aanbod van sportieve activiteiten en clinics: “De clinics zijn mede mogelijk gemaakt door sportcentrum Vital, Volleybalclub Heva VCV, ‘Sterk werk’ van Estinea en mindfulness Liever Bewust. Ook was er een atletiek clinic van AVA’70 en een freerun clinic van Flipping Taco. De leerlingen hebben een fantastische sportieve en gezonde dag gehad! IKC De Meeander en IKC Groeituin zijn dankbaar voor de fantastische samenwerkingen en inzet van iedereen. In het bijzonder SC Varsseveld, de OR en alle hulpouders van IKC De Meeander en IKC Groeituin.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant